• Descoperă Mâncarea Sadoveană

  • Descoperă mâncarea sadoveană

Spiritualitatea și ospitalitatea bucovineană sunt oglindite chiar și în bucatele tradiționale. Este absolut imposibil să reziști bunătăților de aici. Toate sunt pregătite cu suflet, totul te îmbie. Dar cuvintele sunt de prisos, așa că te așteptăm să vizitezi restaurantele din zonă.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 100 de persoane și oferă atât bucătărie de sezon din Bucovina, cât și preparate ale bucătăriei internaționale. Ingredientele pe care le folosim sunt proaspete, organice, iar majoritatea provin direct de la producătorii locali.  Mesele din cadrul restaurantului le veți putea asocia cu selecția de vinuri din crama pensiunii.

Pensiunea Cabana David


Descoperă Restaurantul

Restaurantul integrat are o capacitate de 50 de persoane și vă invită să încercați bucătăria bucovineană de munte, folosind ingrediente atent selecționate din microferma proprie. Cabana oferă și un foișor cu plită & grill, o saună modernă și un loc de joacă amplu pentru copii.

Pensiunea Steaua Nordului


Descoperă Restaurantul

Restaurantul pune la dispoziția turiștilor 100 de locuri Ia mese, un bar complet aprovizionat, șemineu funcțional și ferestre panoramice pentru admirarea peisajelor înconjurătoare. Bucătarii pensiunii pregătesc în permanență bucate tradiționale din Bucovina, dar și specialități culinare diverse. Din bucătăria tradițională amintim: tochitură moldovenească, crap proaspăt pescuit și pregătit la cuptor, hribi cu smântână, sărmăluțe în cuib, ciorbă rădăuțeană și purceluș la proțap, plăcinte „poale-n brâu” și deserturi delicioase.

ro_RORO