Experiențe Recreative

PLIMBARE CU BICICLETA

 • Experiențe Recreative

  Plimbare cu bicicleta

Str Principală Nr 191

+40742 212 158

Sadova Riders

sadova_riders

Descoperă Sadova pe două roți! Chiar și atunci când crezi că aventura ta este pe sfârșite, tot mai ai ceva de încercat. Închiriază bicicleta care ți se potrivește cu ajutorul celor de la Sadova Riders și explorează împrejurimile montane ale locului, dintr-o altă perspectivă. Ai nevoie doar de dorința de plimbare și voie bună, iar restul vor veni de la sine.

Experiențe Recreative

PLIMBARE

 • Experiențe Recreative

  Plimbare

Savurează aerul, mirosurile, vegetația, sunetele păsărilor și animalelor din pădure. Dar știai că există și câteva beneficii uimitoare pentru sănătate? În afară de cele evidente, cum ar fi aerul proaspăt și exercițiile fizice, există studii care arată că o plimbare în pădure poate fi cel mai sănătos lucru pe care îl poți face. În Sadova nu trebuie să cauți natura, deoarece se află chiar în spatele casei.

Experiențe Recreative

PLIMBARE CU SANCIUL

 • Experiențe Recreative

  Plimbare cu sanciul

  plimbare_cu_sanciul_sadova

Descrisă de turiști ca fiind un loc de poveste în care se întorc în timp datorită liniștii și a peisajelor pitorești, Sadova este un loc plin de magie, cu o mulțime de locuri neatinse de viața modernă. Vă invităm să descoperiți farmecul acestui loc într-o plimbare cu sanciul sau caruța trasă de cai, pe cărările satului, în mijlocul unui peisaj superb de iarnă.

Experiențe Recreative

Relaxare în ciubăr

 • Experiențe Recreative

  Relaxare în ciubăr

  Casa Cristina

+40755129990


  Casa Ambra

+40743642315

Cum în Sadova surprizele plăcute sunt la tot pasul, noi îți recomandăm ca după o zi istovitoare și plină de noi experiențe, să te relaxezi într-un ciubăr. Trupul tău are nevoie de odihnă pentru a putea explora aceste minunate plaiuri mioritice, iar soluția noastră nu poate da greș. Încarcă-te cu forțe proaspete într-un mod neconvențional și trăiește o nouă experiență.

Experiențe Recreative

CULEGE CIUPERCI

 • Experiențe Recreative

  Culege ciuperci

Plăcerea degustării ciupercilor sălbatice necesită o excursie în pădure, pentru a le culege. Această experiență îţi oferă șansa de a explora pădurile din zonă, de a te plimba sub copaci și de a simți toate sunetele și mirosurile pădurii. O zi la cules de ciuperci, te face să lași în urmă toate problemele tale, tot ceea ce te stresează, iar la sfârşitul zilei te vei simţi absolut înviorat.

Experiențe Recreative

CULEGE FRAGI

 • Experiențe Recreative

  Culege fragi

Dacă ai cules vreodată fragi, știi că este o experiență emoționantă, iar amintirile durează toată viața. Totul se reunește: vremea, locația, aromele, există ceva primordial în căutarea fructelor delicioase. Și apoi să vii acasă și să pregătești un desert cu ele, aceasta este o zi perfectă în Sadova.

Experiențe Recreative

CULEGE AFINE

 • Experiențe Recreative

  Culege afine

Bucură-te de o zi distractivă cu prietenii sau familia pe munte. La noi există o mulțime de zone de unde poți culege delicioasele afine. Iar mai târziu, te poţi delecta cu o înghețată sau un smoothie cu fructele culese de tine.

ro_RORO