Produsele bucovinene și implicit cele sadovene și-au creat un renume de-a lungul anilor atât în România cât și în afara țării. Totul începe cu ingrediente pure din natură. Cu cât acestea sunt mai simple, cu atât sunt mai savuroase preparatele. Când vine vorba de rețete, în Sadova produsele au propriul lor caracter delicios și tradiții adânc înrădăcinate. Sadovenii sunt loiali rădăcinilor lor culinare și mândri de tradițiile locale.

La Stâna Bucovineană

Povestea Stânei a început acum 16 ani când au investit în prima fermă de vaci de lapte din zonă. Timp de 12 ani au produs lapte materie primă pentru Dorna Lactate. În 2016, din raționamente economice, au decis să treacă la procesarea laptelui materie primă în produs finit. În același an, sub brandul “La Stana Bucovineana”, au început un parteneriat. Cu pași mici dar siguri, bazându-se pe calitate și perseverență, au reușit până în prezent să se facă cunoscuți. Brandul, La Stâna Bucovineană, este recunoscut pe plan local, cât și la Iași, București sau alte zone unde au parteneri de încredere pentru distribuția produselor.
📲 Contact – 0765 404 934 | Nr 790, Sadova
Sadova Catering 

Sadova Catering pregătește cu drag și spor bucate pentru evenimente speciale, în special pentru sosirea voastră în Sadova pentru prima sau a zecea oară. Gustul autentic al rețetelor tradiționale este mereu prezent în mâncarea care completează jocul și voia bună a sadovenilor. În cazul în care pofta de gogoși, poale-n brâu sau sarmale te cuprinde, Sadova Catering este gata să pregătească și să livreze oricare dintre aceste delicii pentru ca tu să te bucuri de un gust autentic și natural în cel mai scurt timp. 
📲 Contact – 0745 084 397 | Strada Boteni, nr 553, Sadova
Stâna Sadoveană

Nu îți vom recomanda un restaurant vestit pentru balmoșul său ci te trimitem direct la locul în care acest fel de mâncare a luat naștere, la stână. Vei învăța de la Vasile Rusu, cel mai vestit bucătar al acestui deliciu, cum să faci un balmoș ca la carte, cu gust autentic de Bucovina. La final, balmoșul gătit de tine va fi savurat într-un peisaj de basm. Vasile Rusu te așteaptă să deguști  faimosul și deliciosul balmoș făcut pe loc cu ingrediente din ferma proprie.
📲 Contact – 0726 332 220 |  Sadova

Carmangeria Ungureanu


Produsele din carne din Bucovina reprezintă gustul tradițional, autentic și inegalabil al mezelurilor de calitate al căror savoare nu se uită niciodată. Carmangeria Ungureanu este unul dintre producătorii acestor preparate mult “vânate” de către gurmanzi care se ridică la cele mai înalte standarde. Se încadrează pe piața micilor producători extrem de apreciați în zona Sadovei și oferă o experiență culinară care satisface și cele mai pretențioase gusturi.

📲 Contact – 0723 364 907 | Strada Latiseni 85, Sadova

Dalius Market


Naturale, sănătoase și gustoase, numai așa pot fi roadele pământului sadovean. Dalius Market cultivă și oferă spre vânzare roșii și castraveți a căror savoare îți vor aduce aminte de cele din grădina bunicii. 

📲 Contact – 0742 212 158 | Sadova

ro_RORO