• 6 activități de iarnă în Sadova

Iarna este de-a dreptul fermecătorare și plină de surprize în satul cu oameni frumoși. Și pentru că fiecare clipă a acestui anotimp trebuie trăită la intrensitate maximă, astăzi îți prezentăm șase activități care îți vor transforma anotimpul rece într-o experiență unică.

plimbare_cu_sanciul_sadova

1. Plimbare cu sanciul

Ce poate fi mai pitoresc decât o plimbare relaxantă cu sania trasă de cai? Experimentează un mod inedit de a cutreiera pe ulițele satului și descoperă păduri acoperite de ninsoare, lacuri înghețate și oameni primitori.

partia-rarau

2. Ski pe Pârtia Rarău

Pentru cei pasionați de sporturile de iarnă recomandăm o doză strașnică de adrenalină, cum doar pârtia de la poalele Rarăului poate oferi. Nu-ți face griji pentru echipament, cei de acolo te așteaptă cu tot ce ai nevoie. Ia cu tine un strop de curaj și voie bună. Experimentat sau nu, aici este locul unde îți vei descoperi noi aptitudini, vei lega prietenii și te vei distra de minune.

hiking_lacul_iezer_sadova_bucovina

3. Hiking către Lacul Iezer

Pentru peisaje deosebit de pătrunzătoare, mistice și greu de găsit în alte părți, te sfătuim să-ți iei bocancii și să pornești la pas spre Lacul Iezer. Vei pătrunde în inima pădurii adormite și ușor amorțite de ger și vei descoperi cât de frumoasă este această muză înghețată, numită natură.

4. Relaxare în ciubăr

Ai avut o zi plină de activități? Perfect! Seara este momentul tău de răsfăț într-un ciubăr exterior cu apă fierbinte. Contrastul creat cu temperaturile scăzute de afară te va revigora, îți va activa simțurile și te va pregăti pentru și mai multe experiențe în satul cu oameni frumoși.

tradiții_revelion_crăciun_sadova_bucovina

5. Participă la tradițiile de Crăciun și Revelion

Dacă ai ajuns în Bucovina este neapărat să iei parte la toate ritualurile pe care sadovenii le fac de sărbători. De la dansurile tradiționale, colindele, urăturile, superstițiile și până la preparatele inconfundabile din carne de porc și alte bucate alese, Sadova este plină de surprize. Fii una cu tradiția și descoperă frumusețea acestor daruri străbune, transmise în continuare din generație în generație. Sadova este petecul de pământ unde tradiția nu moare.

peisaje-sadova-bucovina

6. Fotografiază peisajele desprinse din basme

Cele mai reușite fotografii se fac iarna în inima Bucovinei, unde natura se dă în spectacol. Albul imaculat al zăpezii se contopește cu verdele brazilor și albastrul cerului și dau naștere unui cadru magic pe care l-ai privi la nesfârșit.

După cum vezi, anotimpul rece în Sadova este oricum, dar nu plictisitor. Hai și tu să descoperi satul cu oameni frumoși în straiele sale de iarnă!

ro_RORO