• TUR 3 ZILE

    Sadova, satul cu oameni frumosi, Bucovina.

Micul tur al marilor aventuri, pentru cei care vor să îmbine experiențele outdoor cu gusturile produselor din Sadova. În primele două zile natura va fi la picioarele tale și te vei întâlni cu peisajele unice ale Bucovinei, iar cea de-a treia te va introduce în tainele preparării produselor lactate cu o vizită la Făbricuța de Lapte din comună.

Ziua 1 – Plimbare pe Via Transilvanica km 62 – 72

Via Transilvanica este un proiect al Tășuleasa Social și reprezintă un drum de 950 km care leagă Transilvania cu Dunărea și Bucovina. Drumul parcurge 10 județe și ajunge și prin zona comunei Sadova. Noi vă propunem o plimbare de nerefuzat pe una dintre porțiunile acestui traseu de vis, între km 62 și 72. Vă veți bucura de 10 km de natură, aer curat și peisaje mioritice.

Ziua 2 – Vizită Lacul Iezer (pătură sau hamac)

Lacul Iezer te așteaptă să te relaxezi pe malurile sale. O pătură sau un hamac sunt perfecte pentru a putea admira în tihnă natura, sclipirea lacului și rațele sălbatice pe care acesta le găzduiește de sute de ani. Dacă ai uitat pătura sau hamacul acasă poți face în schimb o plimbare pe lac cu hidrobicicleta.

Ziua 3 – Vizită la Făbricuța de lapte

Cu toții cumpărăm produse lactate, dar câți dintre noi știm cum sunt obținute acestea? La Făbricuța de lapte din Sadova vei învăța cum sunt realizate produsele naturale din lapte bio care dau gust mâncărurilor sadovenilor. O experiență culinară desăvârșită te așteaptă.

+40765404934

ro_RORO