• 4 activități recomandate vara

Vara este anotimpul perfect pentru a descoperi comorile ascunse ale comunei Sadova. În următoarele rânduri îți vom recomanda patru dintre cele mai interesante și de neratat experiențe de care poți avea parte în anotimpul cald aici, în inima Bucovinei.

1. Plimbă-te pe Via Transilvanica

În cazul în care vrei să-ți relaxezi mintea și să îți încânți privirea, recomandăm o pllimbare ușoară pe traseul Via Transilvanica. Garantăm că întâlnirea cu natura va fi de neuitat, aerul proaspăt îți va invada plămânii, iar gândul îți va zbura departe la o lume de basm, căci așa este și peisajul de care vei da plimbându-te pe aceste meleaguri. 

2. Culege roadele pădurii 

Pădurea este parte din familia sadovenilor și mereu le oferă câte ceva în dar. Vara este momentul când pot fi culese afine, ciuperci sau plante medicinale. Este, așadar, șansa ta să înveți câteva dintre secretele străbunilor cu privire la roadele miraculoase pe care codrul le oferă. Alături de această experiență primești în dar și un peisaj montan magnific, șuieratul vântului și cântecul mlădios al păsărilor care cutreieră zona.

3. Plimbare cu caiacul

Dacă ai impresia că le-ai făcut pe toate, noi credem că ar trebui să încerci o aventură cu caiacul pe râul Moldova. Este combinația perfectă! Te distrezi, ai parte de adrenalină și ai în față un tablou unic. Râul domol te va purta cu grijă spre cele mai misterioase și irezistibile peisaje, așadar, pregătește-te să vâslești.

4. Zbor cu parapanta

Crezi că Sadova este minunată? Îți spunem că nu te înșeli, dar îți dăm un pont: Sadova este magnifică privită de la înălțime. Dacă ești amator de senzații tari și peisaje care îți taie respirația, te așteptăm pe la noi pentru a vizita Sadova într-un mod neconvențional…din aer. Imaginează-ți doar: tu având întreaga lume la picioare. Vârful Măgura așteaptă să te lanseze spre o nouă experiență de neuitat.

Credem că argumentele aduse te-au convins să ne faci o vizită vara aceasta. Dacă nu, te invităm să descoperi și alte experiențe aici. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

ro_RORO