Știm că se apropie perioada concediilor și de aceea continuăm lista noastră de pensiuni recomandate cu o altă bijuterie din inima Sadovei. Escapada ta rurală în Bucovina va fi cu adevărat reușită și de neuitat dacă alegi un loc de cazare de neegalat precum a noastră pensiune Ioana.

Cine a spus că un loc de cazare luxos nu poate fi și eco-friendly? Pensiunea Ioana este aici încă din anul 2017 ca să demonstreze acest lucru. Din dragoste pentru natura care i-a primit în sânul ei, cei de la Pensiunea Ioana au ales să o alimenteze cu energie solară și apă provenită din surse proprii. Bineînțeles că pe lângă facilitățile eco-friendly vei întâlni și oameni la fel de prietenoși și primitori, așa cum doar sadovenii știu să fie.

Bucatarie Pensiunea Ioana Sadova Bucovina

Confortul este prioritatea numărul unu aici, pentru ca tu să te simți ca acasă și să îți petreci vacanța într-o atmosferă de vis. Camerele dotate modern, în stil montan, te transpun în lumea de poveste care domină micul paradis al oamenilor frumoși. Tot la Pensiunea Ioana îți poți exersa sau descoperi abilitățile de chef. Cine știe ce bucătar desăvârșit se ascunde în adâncul tău? 

Foisor Pensiunea Ioana Sadova Bucovina

Revenind la mica comoară pe care o ascunde pensiunea, nu putem trece cu vederea faptul că este înconjurată de natură, peisajul montan fiind vedeta acestui tablou. Scufundă-te în liniște, ia o gură de aer curat și admiră peisajul care străjuiește pensiunea. Dacă vrei să savurezi mai bine peisajul cât și bucatele delicioase pe care le vei prepara cu măiestrie, poți face asta în foișorul din curtea pensiunii. Promitem că priveliștea nu va dezamăgi. Știm că pare puțin cam utopic tot ceea ce v-am prezentat, dar Pensiunea Ioana este într-adevăr poarta spre o lume de basm.

Dacă ești o persoană activă, te invităm să explorezi atracțiile din vecinătate printre care: Pietrele Doamnei din Masivul Rarău care te vor face să te simți atât de mic în fața măreției lor și, pentru o plimbare mai aproape de pensiune îți propunem să vizitezi Iezerul și Bolătăul Feredeului, lacurile pline de mister ale Sadovei, care te invită să le admiri frumusețea neprețuită și să te bucuri de natura atât de pură care le înconjoară. După așa niște obiective care bucură privirea și încântă sufletul, Pensiunea Ioana va fi cu siguranță locul de cazare în care te vei întoarce cu drag pentru a continua sesiunea de relaxare și pentru a-ți reîncărca bateriile.

ro_RORO