• Cazări Recomandate

    Casa ta în Bucovina

    cazare sadova
  • Cazări Recomandate

    Casa ta în Bucovina

    cazare sadova

Casa ta departe de casă

Plănuiești un weekend cu prietenii? Călătorești cu copiii? Sau poate călătorești cu animalul de companie? Noi îți oferim condițiile dorite indiferent de situație pentru ca șederea ta să fie una perfectă. Odihna te reîncarcă cu energie și îți permite să începi o nouă zi plină de experiențe cu  entuziasm. Știm că acest aspect este deosebit de important atunci când călătorești, de aceea Sadova oferă oaspeților săi o serie de spații de cazare fermecătoare, liniștite, confortabile și ieșite din comun. 

Comuna Sadova nr. 546A, Județul Suceava, România

office@pensiuneadordemunte.ro

+40 744 390 365

+40 230 578 837

Relaxarea este principalul motiv pentru care hotărâm să plecăm în vacanță. La Pensiunea Dor de Munte te vei bucura de liniște pe tot parcursul șederii tale, iar privirea îți va fi delectată de cadrul natural dimprejur. Cei mici își pot consuma energia rămasă la locul de joacă special amenajat în curtea interioară. Pentru cei mari am pregătit un foișor unde să puteți socializa nestingheriți, îmbiați de aerul tare de munte. Și cum Sadova nu poate fi explorată pe stomacul gol, pensiunea oferă un restaurant cu bucătărie tradițională și internațională.

 

Pensiunea Perla Raraului


Descoperă

Pojorata (la granița cu Sadova), Județul Suceava, România

pensiuneaangy@yahoo.com

+40753 151 011

Într-un loc de poveste în inima Bucovinei, vei descoperi Pensiunea Perla Rarăului, o locație cu adevărat spectaculoasă, aflată în mijlocul naturii, unde îți vei da un restart complet de la grijile cotidiene. Cu o arhitectură montană ieșită din tipare, Perla Rarăului este locul unde poți visa oricând și oricât. Fiecare ușa îți este deschisă de către gazdă nemaipomenită a pensiunii, careteașteaptă cu bucate alese și cu cele mai confortabile camere.

Peisajul pitoresc, omniprezent în zona Bucovinei, învăluie întreaga pensiune, iar tu te poți scufunda într-un val de libertate. O detoxifiere digitală te așteaptă în mica lume de basm în care te invită să poposești această pensiune din inima Bucovinei.

 

Sadova, nr. 1 727470 Sadova, Romania

+40754 358 065

Peisaj montan, susurul unui râu undeva în apropiere, aer curat și liniște. Nu este descrierea unei locații utopice, ci a cadrului în care se află Pensiunea Ioana. Dacă după o zi intensă, plină de activități îți dorești un loc primitor unde să îți încarci bateriile, atunci ai găsit ceea ce căutai. Camere cu dotări moderne, curate și primitoare, curte generoasă, loc de relaxare și bucătărie, toate la dispoziția ta pentru ca tu să te bucuri de tot ceea ce Sadova îți poate oferi.

 
ro_RORO